Aveti intrebari? sunati la (+40) 0755-385-5555

Avast Antivirus 2014 online install

Avast Free Antivirus 2014 este varianta gratuită a suitei Avast Antivirus 2014, disponibilă pentrudownload gratis în versiune finală.

Avast 2014 Free Antivirus este un program antivirus uşor de instalat, compatibil cu majoritatea PC-urilor echipate cu sistem de operare Windows. Comparat cu ediţia Avast Free Antivirus 2013 noul program antivirus oferă un sistem performant pentru actualizarea motorului de scanare cu cele mai noi semnături antivirus, tehnologie DeepScreen pentru gestionarea eficientă a fişierelor nerecunoscute, funcţie Cloud Scanning verificarea suplimentară a fişierelor potenţial infectate şi rutine îmbunătăţite pentru curăţarea fişierelor infectate.

 

Utilizatorii mai puţin experimentaţi pot beneficia de protecţie suplimentară din partea Avast 2014,  configurând programul antivirus pentru a bloca lansarea programelor ce nu provin din surse verificate şi cunoscute va fiind sigure. Astfel sunt blocate majoritatea cazurilor de infectare, prevenind totodată încărcarea calculatorului cu aplicaţii nedorite ce sunt instalate accidental.

 

Comparat cu ediţiile mai vechi, motorul de scanare în timp real inclus cu suita Avast 2014 este de două ori mai rapid la verificarea fişierelor EXE şi de până la 10 ori în cazul fişierelor ce conţin elemente text.

 

Plugin-ul do-not-track pentru browsere web, realizat folosind tehnologii proprietare Avast, ajută la protejarea intimităţii în timp ce navigăm pe internet, iar modul SafeZone asigură protecţie suplimentară pentru desfăşurarea cumpărăturilor online şi sesiunile online banking.

 

Trebuie ştiut că suita Avast 2014 Free Antivirus vine la pachet cu plugin-ul Google Toolbar, prezentat ca şi componentă opţională în timpul procesului de instalare. 
Descarca